Johan Forssell anmäld

Tillsammans med min partikamrat Stefan A. Johansson anmälde jag igår avgående MUF-ordförande, och tillträdande stabschef, Johan Forsell för brott mot lag (1989:41) om Tv-avgift. (I anmälan är det dock jag som står som anmälare) Jag har även, idag, via vanligt brev skickat anmälan till Radiotjänst för deras vetskap så att de kan göra ett ställningstagande ifall de vill också vill göra en anmälan.

Enligt Forssell, inspelat i en intervju av Sveriges Radio kvart i fem Ekot daterad den 12 oktober 2006, har han haft tv-mottagare men trots det inte betalt tv-avgiften. Till Expressens har Forsell sagt att denna inte betalt tv-avgiften under flera tidsperioder och då under den tid då han bott på studentrum i Stockholm och under den tid han fram till intervjuns datum bott tillsammans med sin flickvän. Enligt folkbokföringsregistret har Forsell varit bosatt på Sankt Eriksplan 17 i Stockholm i cirka 1 år.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.