Dragan istället för argument

Bloggen noterar att sverigedemokraten Dragan Klaric väljer att avstå från att bemöta det senaste blogginlägget på denna blogg. (till den milda grad att han kommer avstå från att debattera med mig fram till 2010) I ett sista försök att förolämpa mig, genom att återigen anspela på min ålder, kallar Klaric mig “ett vuxet barn som är kinkig”. Således kan man konstatera: “Dragan istället för argument“. Heja Dragan!

6 comments

 1. Åhåjaja Martin, du är inte så oskyldig du heller!

  Du menar att du tillsammans med din vän, Sd-mytomanen ifrån Uppsala har rätt att få slänga kränkningar och förolämpningar på alla, men dessa får inte försvara sig? Hmmm, var har vi sett detta tidigare i historien Martin??

 2. Klart Dragan får försvara sig. Om han hade tyckt att jag varit en hemsk person som pläderar för social ingenjörskonst som svar på att jag anser att hans uttalande som främlingsfientligt så hade jag tagit det med ro. Det vi dock ser med Dragan är att han kommer med rena oförskämdheter. Han påtalar saker som inte har med debatten att göra, dvs. min ålder.

 3. Dragan har lite svårt med svaren, ja… han blir nog lite frustrerad när alla debatttaktikerna som han fick lära sig på partidagarna, förlåt, partimötet senast inte fungerar:)

 4. En klok man sa till mig så här: En vuxen man vet när han ska sluta, ett barn fortsätter tjata tills det får igenom sin vilja. Således har jag bevisat att du är som en liten barnunge som fortsätter gnälla. Väx upp och bli vuxen!
  Bara för att jag avslutade ta upp dig på bloggen innebär det inte att jag nästa gång jag är uttråkad tar upp dig igen.

 5. Dragan,

  Om du är oförmögen att debattera vidare mot mig så säg det i stället för att bemöta mig med rena barnsligheter. Men har man gett sig in i leken får man leken tåla.

  Dragan Klaric skrev:
  Bara för att jag avslutade ta upp dig på bloggen innebär det inte att jag nästa gång jag är uttråkad tar upp dig igen.

  Jaså, tidigare skrev du: ”[…] jag avslutar härmed kapitlet Martin Tunström. Plockar kanske fram Martin inför valet 2010.”

  Dragan Klaric skrev:
  ”Som ni förstår så är det Tunström som inte tål att man talar om honom,[…]”

  Uppenbart är det ju du som inte tål att man debatterar mot dig eftersom du inte är karl nog att tåla att någon berör det du skriver om en. Jag har funnit det mycket roande de senaste dagarna att debattera med dig.

  Dragan Klaric skrev:
  ”[…]om han beter sig så här när jag skriver om honom[…]”

  Jaså, på vilket sätt har jag betet mig. Upplys oss! Det är knappast jag som sagt följande:

  ”vuxet barn som är kinkig.. ”
  ”Ska han börja gråta ut på sin blogg”
  ”försök få in det i din skalle!”
  ”Att det inte behövs någon större intelligens för att vara SSU:are eller när blir man riktigt stor sosse Martin”
  ”den ständigt unge SSU:are blev ledsen när den stora stygga Dragan nämnde honom”
  ”Är det onda ansiktet som du blivit smittad av”
  ”När blir man riktigt stor sosse Martin? När man är 50?”

  Med tanke på den ständiga fokusering på din politiska motståndare ålder kan man i ljuset av ovanstående kommentarerna undra hur gammal du själv är?
  Tror du att du tagits på allvar i en politisk debatt utanför bloggen? Ett råd: Skriv inte insändare till Helsingborgs Dagblad, du kommer endast skämma ut dig.

  Dragan Klaric skrev:
  ”[…]hur kommer då Tunström att agera om han hamnar i en politisk dispyt?”

  Du behöver inte ställa frågan, jag klarar mig utmärkt vid politiska debatter, har fört sådana i Helsingborgs Dagblad, i vardagslivet och när jag är ute och kampanjar. Nu senaste snackade jag med din partikamrat Dag Sundius vid kommunfullmäktiges sammanträde.

  Dragan Klaric skrev:
  ”Ska han börja gråta ut på sin blogg[…]”

  Det behöver inte oroa dig för det. Blir nog snarare frågan om ett gott skratt.

  Dragan Klaric skrev:
  ”Detta är mitt absoluta sista inlägg för nu när det kommer till Tunström, men nästa gång jag blir uttråkad då kommer jag inte att vara lika snäll.”

  Inkonsekvent mening. Man kan å ena sidan inte säga att det skall bli det ”absoluta sista inlägg[et]” och sedan antyda att det kanske blir fler.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.