Se LO-kongressen via webben

Om man inte har möjlighet att se LO-kongressen via SVT 24:as hemsida kan man göra det via LO:s egen webbutsändning. Här finns så väl en statisk dagordning på höger sida om videosändningen, så väl som en dynamisk under videosändningen som berättar vem som har ordet och vilket ärende det är frågan om.

I skrivande stund behandlar LO-kongressen frågan om a-kassan skall ligga på 80 procent eller 90 procent. Debatten hade redan avhandlats tidigare, men pga. att man har tagit två beslut om a-kassans nivå som står i strid med varandra beslutade LO-kongressen sig för att ta om frågan igen. Min partikamrat från Helsingborg Rickard Bondesson från HRF har talat, och nu pratar en annan lokal partikamrat, Bengt Larsen (IF Metall). I övrigt noterar jag att Karl-Petter Thorwaldsson är mötesordförande, något han var vid SSU-kongressen 2007. Se kongressen här:

LO-kongressen via webben

Andra skriver intressant om: , , , , , , ,

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.