Homofobi

Homofobi:

”Tyvärr har ju SD också antagit en skrivning om förbud mot diskriminering, så det dröjer kanske inte länge innan hånglande lesbianer invaderar också våra riksårsmöten – vem vet?”
– Sverigedemokraternas distriktsordförande i Uppland, Joakim Larsson, om att en krögare dömds till att betala 250 000 kronor i skadestånd till ett lesbiskt par som han avvisat från sin restaurang eftersom de hånglade inne på krogen.
Källa: Joakim Larssons blogg, ”Krögare, lesbianer och diskriminering” 050515.

”Och det är kanske dithän samhället håller på att gå? Vad är det som säger att den sk normaliseringen slutar med att homo-, bi- och transpersoner (hbt-personer) skall ”normaliseras”? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili (sex med underåriga)? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala. Normalt är det som vi människor är skapta för, det vill säga att kunna få avkomma och föra släktträdet vidare. Och mig veterligen är detta något som sker mellan en vuxen man och en vuxen kvinna – inte mellan två män eller mellan två kvinnor eller mellan några andra konstellationer. Däremot kanske man kan säga att homosexualitet är naturligt eftersom det förekommer i naturen, men med det resonemanget skulle även pedofili vara naturligt, vilket jag knappast håller med om.”
– Björn Söder, partisekreterare för Sverigedemokraterna.
Källa: Björn Söders blogg på SD-kuriren, ”Botten måste snart vara nådd” , 070801.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.