Kul att lokaltidningen (Hd) är ansluten till Twingly

Idag får jag reda på genom Tommy Johanssons blogg att min lokaltidning, Helsingborgs Dagblad, har anslutit sig till Twingly. Det innebär (för de som inte känner till) att om man författar ett inlägg på sin blogg och länkar till en artikel på Helsingborgs Dagblad som berör ämnet så kan man få en länk publicerad till sitt blogginlägg under Hd:s artikel. Idag är det bara i huvudsak ett stort antal drakar (Dn, Svd mfl.) i tidningsvärlden som gör det här möjligt för bloggare att göra så här.

Att min egen lokaltidning väljer att ta till sig den här tekniken gör att man faktiskt blir lite stolt. Helsingborgs Dagblad hemsida är också en snygg och trevlig hemsida. Sedan har jag fått många insändare publicerad i Helsingborgs Dagblad. Men jag har även kommenterat en del artiklar på Helsingborgs Dagblads hemsida som enligt min åsikt är intressanta, så som nya byggplaner i Helsingborg. Grattis Hd. Detta hoppas jag blir min första bloggartikel som Helsingborgs Dagblad länkar till.

Undra om Marcus Friberg och Mickey J Barczyk kommer älska att länka till Hd nu?

Andra skriver intressant om: , , , , , , , ,

4 comments

  1. Men hur skall du få din länk på Hd? Själv får jag det automatiskt då jag har placerat en länk i wordpress administrationsdel. Därför behöver jag inte göra något mer än att länka till artikeln i mitt blogginlägg. Du får väl pinga på twinglys hemsida?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.