Schyffert: Fram med Stålverk 80!

Henrik Schyffert kan det där med humor  – särskilt när det gäller hans egenkomponerade informationsfilmer från Svenskt Näringsliv – och visade verkligen prov på det när han värmde upp publiken inför Mona Sahlins tal i Almedalen. (Att han sedan är socialdemokrat och röstat på Socialdemokraterna gör ju att man gillar killen än mer) Schyffert var inbjuden av Socialdemokraterna och Mona Sahlin och fick där med möjlighet att leverera både en spark mellan benen på Alliansen och Socialdemokraterna i sitt tal. Almedalsbloggen har förtjänstfullt lagt upp en inspelning av uppvärmningen. Ett påstående från Schyffert sida för hur socialdemokratin skall komma tillbaka förtjänar extra exponering:

”Hålla på och ta upp en massa moderna frågeställningar som klimatfrågor, miljö och skit. Nej för fan! Stålverk 80 och miljoner in i LKAB, så gör man! Blir det arbetslöshet bygger vi ett jävla dike mellan Falkenberg och Svappavaara och fyller igen det igen. Det gjorde de på farsan tid och då röstade 127 procent på socialdemokraterna, det gick utmärkt.”

För att lyssna på uppvärmningen så skall ni trycka här!

Andra skriver intressant om: , , , , , , , ,

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.