Nerstängd – This redirect has been disabled

Jag kan här med berätta att Info.se valde att stänga ner subdomänen Midsommaruppropet och att de tackade mig för att jag påtalade att deras tjänst användes i främlingsfientlig tjänst. Oftast brukar nazister, nationella och allt vad de heter påstå att sådana här aktioner är odemokratiska och att sådana som jag använt metoder som är odemokratiska – vi har t.ex. fallen där Expo fick bort ett antal reklambanners på SD-Kurirens hemsida (Se länkar till artiklarna nedan) eller när en kompis på ett forum stängde ner en liknande subdomän – när jag i själva verket använt min demokratiska rättighet att påtala en sak för ett företag. Detta är ett litet steg mot den främlingsfientliga och rasistiska propagandan som sprids här på Internet.

Nåväl, fortsätter på samma tema idag också, att pressa tillbaka de främlingsfientliga. Idag gäller den s.k. sidan nikke.se som arbetar för att upplysa om kommunismens brott, vilket inte är fel (tvärtom), utan att man låter SD Väst (Sverigedemokraternas Västra distrikt) husera på sidan.

Surfar man in på Sverigedemokraternas hemsida och trycker på SD Väst hemsida bland distriktslänkar så kommer man till adressen sverigedemokraterna.se/vast kollar man dock bakom denna adress finner man nikke.se/sd_vast/. Nu har personerna bakom nikke.se rätt att låta vem som helst husera på deras server, men när som besökare på nikke.se vill ge stöd till deras verksamhet (För att bibehålla adressen och deras server) kanske man vill få veta att man samtidigt som man stödjer nikke.se bevarande så stödjer man samtidigt SD-väst framtid på nätet. 

Expo: En banner för mycket:
http://www.expo.se/www/1_492.html

Expo: SD utnyttjar företags legitimitet:
http://www.expo.se/www/1_1261.html

Expo: Företag rasar mot Sverigedemokraterna:
http://www.expo.se/www/1_489.html

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.