Windeskogs kamrat Weine Berg

Weine Berg, som anklagat Sverigedemokraternas partiledning för att ”vara av samma skrot och korn som etablissemanget” för att dessa kallat ”Jimmy (Windeskog) för rasist”, har enligt det rasistiska och antisemitiska Nordiska Förlagets kundregister inhandlat tre böcker från dem. Böckerna det rör sig om är den förintelseförnekande boken ”En tom säck kan inte stå” av Lars Adelskogh, ”Rasbegreppets verklighet” av etnopluralisten (se rasisten) Richard McCulloch, som pläderar för att raserna ska leva åtskilda, och ”The Culture of Critique” av antisemiten Kevin MacDonald. Alla beställda den 1 september 2003.

Att Rolf Weine Berg inte har problem att beskydda Windeskogs uttalande om Sverigedemokraternas vice ordförandes adoption kan man förstå då denna har försvarat, enligt Tidskriften Expo, Björn Lennartsson efter att denna ringt in till Sveriges Radio Örebro och i dess telefonsvarare sagt följande:

”ooaaaaa… blåneger… sluta spela den där förbannade blånegern… ooaaaa, förbannade negerjävlar som håller på å rapar å bölar som ena jävla kalvar. Kan du inte sluta med de där förbannade tramset… svenska folket, jag vill inte höra sån där jävla dynga. Fattar du det?”

och Lennartssons brev till Nerikes Allehandas ledarredaktion:

”Jag har skickat upp kunnigt folk till valet i Orsa. Jag tror att det ’går vägen’ i valet. Då kan ni på ledarsidan på Nerikes Allehanda och era djävla gelikar tvingas svälja era unkna spyor som ni så ofta levererar. Tills vidare kan ni dra åt helvete i några veckor.”

Berg har tidigare varit Suppleant i Sverigedemokraternas partistyrelse och sedan 2004 redaktör för SD-Bulletinen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.