Sd + MaA = IG

Genom Fribergs blogg får jag veta att det enligt valmyndigheten går åt 1200 ton papper för att trycka 600 miljoner valsedlar för det kommande valet. Det eko-fundamentalistiska Miljöpartiet borde lämpligen, i solidaritet med skogen, avstå från sina valsedlar!

En annan intressant detalj som jag noterat är att Sverige enligt Internetworld, som refererar till Eurostat, är tillsammans med Island det mest uppkopplade landet i Europa. Det som jag tycker det bästa är att så många lågutbildade i Sverige har tillgång till Internet, nämligen 80 % mot EU-snittet som ligger på 25 %. Rimligtviss borde det vara statens ingrepp som är upphovet till detta och då tänker jag närmaste på tillgången på datorer på skolor, bibliotek och så har vi hempc-reformen.

När vi ändå är inne på statens roll i samhället så kan jag ju nämna att både den franska högertidningen Le Figaro och Tysk tv anser att svensk förortspolitik är bättre än den politik som deras egna länder fört. Dvs. stärker de den tes som tidskriften Analys & kritik för fram i artikeln Den europeiska sociala modellen och upploppen i Frankrike. Som avslutning länkar jag till detta blogginlägget som avhandlar Sverigedemokraternas löjliga kampanj.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.