En Sverigedemokrat som kränger böcker via ett nazistiskt bokförlag?

Satt och studerade senaste nyhetsmailet från det nazistiska Nordiska Förlaget och fick upp ögonen för en bok med rubriken ”Infiltratören” som verkade intressant eftersom den sägs gå till ”svidande angrepp mot den ideologiska fanatism som under årtionden har präglat socialdemokratin och det kulturpolitiska etablissemanget i vårt land i den så känsliga frågan om invandringen.”

För att få reda på mer om boken (recensioner mm.) sökte jag först på google genom att enkelt och lätt klistra in titel på boken och författarens namn med efternamnet först. När jag endast fick upp träffar med länkar till Nordiska Förlaget sökte jag med bara författarens för- och efternamn. Resultatet på min sökning blev att ett blogginlägg från Funebos blogghemsida hamnade längst upp och att blogginlägget handlade om ”partimedlemmen Ingemar Hellgren”. I Funebos blogginlägg  kan man läsa att Ingemar Hellgren i en debattartikel på Sverigedemokraternas organ SD-kuriren vill att invandrarna skall fördrivas från Sverige:

”Min mening är nämligen den att det är först när invandrarna har fördrivits från vårt land och Sverige har gått ut ur såväl EU som FN och på nytt blivit en nationalstat med en egen kulturell identitet som det kan bli tal om återupprättandet av ett starkt svenskt försvar.”

Då blir det genast inte så svårt att tänka sig att det är samma Ingemar Hellgren. När jag skulle kolla upp det fanns fler debattinlägg från Hellgrens sida på SD-kuriren så var det ett magert sökresultat jag fick upp, inte ens debattartikeln som Funebo citerar finns kvar. Dock fanns en insändare med rubriken ”Var står svenska folket i invandrarfrågan?” där Ingemar Hellgren känner en frustration att han och Sverigedemokraternas främlingsfientliga mission att rädda Sverige från att etniskt förintas kanske aldrig lyckas:

”Vad jag vill säga med detta är att vårt partis kamp för ett räddande av vårt folks etniska ursprung, vårt kulturhistoriska arv och den svenska nationalstatens privilegier kan vara förgäves.”

Är det samma Ingemar Hellgren? Om så är fallet, är Hellgren fortfarande Sverigedemokratisk medlem? Om det också är fallet kommer Söder då plocka bort det sista inlägg från Hellgrens sida?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.