Ny bok från Expo om Sverigedemokraterna

Då har man betalt in 130 kronor till Expo för att erhålla deras nya bok ”Sverigedemokraterna har fel”. Författaren, som jag träffat på några gånger och som är mycket drivande i Expos arbete för att förmedla information om bl.a. sverigedemokraterna, heter Alexander Bengtsson. Bengtsson sågs senast idag vid två seminarium under namnen Hur bygger vi demokrati med hjälp av kunskap?” och ”Eftersnack: Rasism i skolan” vid den nu pågående bokmässan i Göteborg. (25 – 28 september) Seminariet sändes i 24|Direkt och arrangerades av Lärarnas Riksförbund och Natur och Kultur. Boken kommer presenteras imorgon vid Expos monter vid bokmässan. (D01:02) För mer information kring boken läs det här pressmeddelandet från Expo.

Andra skriver intressant om: , , , ,

5 comments

 1. Hej Martin,
  Var och hur beställer man boken? Jag har sökt på Expos hemsida – i butiken där – men hittar den inte.

  Tacksam för svar
  Eva

 2. Hej Eva,

  Jag har fått möjligheten att i förtid köpa boken. När Expo gör det möjligt för andra att köpa boken genom deras hemsida vet jag inte. Men boken kommer väl inom kort finnas för försäljning på hemsidan, det är nog bara frågan om några dagar.

 3. Haha, denna bok är ju till och med värdelösare än socialdemokraternas föredetta ”hemliga” handlingsprogram för debatt mot Sd. Tunn och inga källhandvisningar. Men vad ska man förvänta sig av en vänsterextrem tidskrifts skribenter?

 4. På vilket sätt är Alexander Bengtsson vänsterextrem? Sedan är ju avsikten för skriftens sida att stimulera människor att själva formulera motargument till sverigedemokraternas påståenden.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.