De rödgrönas blogg

Nu har en blogg för det rödgröna samarbetet lanserats. Bloggen ser väldigt snygg och fräsch ut. Utöver kommentarsfunktionen finns det möjlighet för besökarna att enkelt och lätt dela med sig av de enskilda bloggartiklarna till de större sociala medierna som b.la. Twitter och Facebook. Man har också implementerat s.k. widgets från Twingly och Knuff för att illustrera inkommande länkar. Det jag saknar är dock en widget för de senaste twitterinläggen från de rödgröna (om de nu har en gemensam twitterkanal?). Men det är väl en tidsfråga innan fler funktioner implementeras på bloggen och andra verktyg, som Youtube, används för att illustrera det politiska vardagen för de rödgröna.

Här är adressen till bloggen:
www.rodgron.se

Andra skriver intressant om: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.